На всій території України 1 вересня стартував навчальний рік. Через карантин у школах ввели деякі обмеження, щоб уникнути зараження коронавірусом. Але попри всі протиепідеміологічні заходи у Бердянську Запорізької області школяр прийшов у школу з коронавірусом. Захворювання лабораторно підтвердили та в школі провели комплекс протиепідемічних заходів, передає РБК-Україна.

Наразі фахівці проводять розслідування і визначається коло осіб, з якими дитина спілкувалася. Клас, в якому виявили захворювання, відправили на самонавчання до 17 вересня.

школярі / скріншот з відео
школярі / скріншот з відео


Зазначається, що коронавірус виявили випадково під час планового тестування батьків і всієї родини. У дорослих тест виявився негативним, а у дитини – позитивним.

Подібна ситуація відбулася в Києві. У двох вчителів учбово-виховного комплексу “Соціум” підтвердився діагноз COVID-19, і вся школа пішла на карантин.

Деякі батьки серйозно задумалися на повний перехід на дистанційне навчання, деякі відтягують момент і пишуть заяви на відсутність дітей у школі на першому тижні за сімейними обставинами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Шмигаль прогнозує рекордну кількість заражених вже в кінці вересня.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Ляшко приголомшив українців "причиною" пандемії.

Також Знай. ua писав, що Степанов похвалив українських медиків за боротьбу з коронавірусом.