Львів з початком вересня чекає транспортний колапс. Це пов'язано з тим, що через пандемію, маршрутні таксі не зможуть у повному обсязі возити пасажирів.

Про це в інтерв’ю ІВ “Четверта студія” заявив директор ТзОВ “Львівське АТП-14630” Ігор Самардак.

“Попри те, що сьогодні курсує майже 100% громадського транспорту в місті, його провізна здатність зменшилась утричі. Насамперед це пов’язано з тим, що перевізникам дозволено курсувати лише з сидячими пасажирами.”, – розповів Самардак.

Маршрутка, фото з відкритих джерел
Маршрутка, фото з відкритих джерел


До того є він зазначає, що у таких умовах оновлення автопарку неможливе, бо перевізники не отримують прибутку у повному обсязі.

Наразі у зв’язку із карантинними обмеженнями, зараз перевезення пасажирів відбувається лише відповідно до кількості сидячих місць у транспортному засобі.

Варто відзначити, що у Львові, як і в будь-якому іншому місті України є свої проблеми і свої досягнення. Однією з проблем став громадський транспорт.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Також Знай повідомляв, що перед виборами мер Львова Садовий вирішив показати, яким місто буде через кілька років і представив інфраструктурні проекти.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові з'явився новий фонтан якраз перед виборами.