Тарас Кльофа став кандидатом від «Слуги народу» на посаду мера Львова.

Про це заявили у партії після завершення публічних праймеріз серед кандидатів на цю посаду, пише zaxid.net.

Так, стало відомо, що партія «Слуга народу» пропонує кандидатом на посаду голови Львівської ОТГ 46-річного військового лікаря, позафракційного депутата Львівської міськради Тараса Кльофу. Остаточно кандидатуру Тараса Кльофи як представника партії на виборах у Львівській ОТГ мають затвердити 31 серпня на всеукраїнському з’їзді «Слуги народу» у Києві.

Тарас Кльофа


Хто такий Тарас Кльофа?

Тарас Кльофа – заслужений лікар України, заступник начальника Військово-медичного клінічного центру Західного регіону. У 2015 році був обраний депутатом Львівської міськради від «Самопомочі», у 2019 році балотувався до Верховної Ради у мажоритарному окрузі №118, де посів четверте місце. У травні 2020 року разом із ще чотирма колегами заявив про вихід з фракції «Самопоміч», пояснивши таке рішення незгодою із партійною позицією.

Тарас Кльофа - кандидат на посаду голови Львівської ОТГ від партії «Слуга Народу»! ✅ 30 серпня завершились перші...

Geplaatst door Команда Козицького op Maandag 31 augustus 2020

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Варто відзначити, що у Львові, як і в будь-якому іншому місті України є свої проблеми і свої досягнення. Однією з проблем став громадський транспорт.

Також Знай повідомляв, що перед виборами мер Львова Садовий вирішив показати, яким місто буде через кілька років і представив інфраструктурні проекти.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові з'явився новий фонтан якраз перед виборами.