У Львові від коронавірусу померла завідувачка дитячого садка. Про це розповіли на порталі Львівської міської ради.

Повідомляється, що 30 Серпня померла завідувачка дитячого садка №163 у Львові. Причиною смерті стали ускладнення після перенесеної коронавірусної інфекції.

Читайте Знай в Google News!

Жінка перебувала на лікарняному з середини липня, тому не контактувала зі співробітниками та відвідувачами дитячого садка після відкриття.

У мерії висловили співчуття рідним і близьким загиблої жінки.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Ми закрили дитячі садки на карантин ще в березні місяці. Відтоді по 16 липня включно вони не працювали. Завідуюча ЗДО № 163 захворіла близько 10 липня, тому з тих пір на роботу не виходила, в контакті ні з ким не перебувала (ні з працівниками, ні з дітьми). Весь цей час вона перебувала в лікарні" - розповіла начальниця відділу освіти Галицького та Франківського районів Львова, в.о. начальника управління освіти ЛМР Леся Васюта.

Медики в розпал пандемії, кадр з репортажу ТСН, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі продовжують проводити дезінфекцію під'їздів житлових будинків від коронавірусу COVID-19.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 31 серпня, в Україні оновлено карантинні зони. "Червоний" рівень встановлено у 21 адміністративно-територіальній одиниці.

Також, "Знай.uа" писав, що на Буковині на церковній службі під час православного свята Успіння Пресвятої Богородиці місцеві жителі забули про небезпеку та карантин і скупчилися біля храму.