У Львові розшукують незвичного домашнього улюбленця – єнота. Тварина втекла від подружжя, у якого мешкала, під час сильної грози. Про це розповіли господарі виданню ZAXID.NET.

За словами власника єнота, Андрія Гервазюка, його улюбленець на ім’я Лялька злякався сильної бурі, що вирувала над Львовом в ніч на 27 серпня, і десь заховався. Пошуки поки що не дали жодних результатів, район вулиці Тракт Глинянський, де живе подружжя, вже обстежили.

Власники стверджують, що їхній єнот зовсім ручний та легко йде на контакт із людьми. Тваринка має всі необхідні щеплення, постійно мешкає вдома та нещодавно була на огляді у ветеринара, тож не становить загрози для здоров’я оточуючих.

Фото: ZAXID.NET
Фото: ZAXID.NET

Усіх, хто бачив єнота, просять повідомити про це його власників. Якщо ж ви помітите тваринку поблизу свого дому, підгодуйте її печивом та затримайте до приїзду господарів. Єдине, чого не радять робити при зустрічі з єнотом – намагатися взяти його на руки, оскільки він цього не полюбляє і спробує втекти. Гладити та пригощати його смаколиками можна – він не проти.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Нагадаємо, що у Павлограді школяр Данило Осока відшукав собаку, що бігала з пластикової баклажкой на голові. До цього місцеві жителі писали в соцмережах про те, що виявили нещасну тварину і не змогли її зловити.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Карпатах грибники натрапили на дуже завзятого захисника власній території. Маленьке оленятко старанно захищав власні кордони і буцався ще молодими ріжками.

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові на околиці міста на місцевому звалищі в районі Рогані було помічено навала лелек.