Верховний суд відмовив Львівській мерії у відкритті касаційного провадження щодо заборони будівництва сміттєпереробного заводу.

Про це сказано в ухвалі ВСУ від 19 серпня 2020 року.

«Відмовити у відкритті касаційного провадження за касаційною скаргою Виконавчого комітету Львівської міської ради на постанову Восьмого апеляційного адміністративного суду від 08.07.2020 у справі №1.380.2019.006194 за позовом ОСОБА_1 до Виконавчого комітету Львівської міської ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача – Львівське комунальне підприємство «Зелене місто», про визнання протиправним і скасування рішення», – йдеться у рішенні суду.

Таким чином постанова Восьмого апеляційного адміністративного суду про заборону будівництва сміттєпереробного заводу залишається в силі.

Андрій Садовий, скріншот з відео
Андрій Садовий, скріншот з відео


Зазначимо, що будівництво сміттєпереробного заводу у Львові на вулиці Пластовій мало розпочатись у другому півріччі 2020 року.

Однак львів’янин Йосип Дудич звернувся до суду із вимогою визнати протиправним та скасувати рішення Виконавчого комітету Львівської міської ради від 07.12.2018 р. № 1343 «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на будівництво Львівському комунальному підприємству «Зелене місто» механіко біологічного комплексу перевантаження та переробки твердих побутових відходів на вулиці Пластовій 13».

Варто відзначити, що у Львові, як і в будь-якому іншому місті України є свої проблеми і свої досягнення. Однією з проблем став громадський транспорт.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також Знай повідомляв, що перед виборами мер Львова Садовий вирішив показати, яким місто буде через кілька років і представив інфраструктурні проекти.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові з'явився новий фонтан якраз перед виборами.