У Львові посеред міста розбився чоловік. Про це розповіли на сторінці поліції Львівської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 27 серпня о 10:50 до поліції Львова надійшло повідомлення про те, що під час проведення реставраційних робіт одного з будинків на площі Галицькій з висоти впав будівельник.

Читайте Знай в Google News!

На місце події негайно виїхали співробітники поліції. По прибуттю вони встановили особу загиблого-ним виявився 59-річний місцевий житель. Крім того слідчі визначили, що чоловік загинув в результаті падіння з висоти третього поверху.

При падінні чоловік пошкодив голову і втратив багато крові. На місце події також викликали швидку, яка госпіталізувала потерпілого. Але, на жаль, медики не змогли врятувати чоловіка. Він помер у кареті швидкої допомоги по дорозі в лікарню.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

у Львові розбився чоловік, фото: Facebook новини Львова

За даним фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 272 (порушення правил безпеки при виконанні робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

Покарання за порушення цієї статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до восьми років із забороною працювати на певних посадах.

повідомлення поліції Львівської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запоріжжі пенсіонер вирішив підробити мінером.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Хмельницьком молодий хлопець вистрілив собі в голову, щоб похвалитися перед друзями.

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі шумахер на BMW зніс стареньку з пішохідного переходу