У Львові чоловік викрав власну посилку з пошти. Патрульні миттєво знайшли крадія.

Вчора, 26 серпня, близько четвертої години дня, надійшов виклик у відділення пошти на вулиці Мазепи. Працівниця пошти розповіла патрульним 4 батальйону, що чоловік прийшов забирати свою посилку. Коли він почув, що за неї треба заплатити 1300 гривень, то різко схопив пакунок і дав драпака.

Про це повідомила пресслужба Патрульній поліції Львівщини.

фото: Патрульна поліція
фото: Патрульна поліція

На виклик відреагували декілька патрулів. Один з них, отримавши орієнтування телефоном, одразу вирушив на пошуки грабіжника.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Обстежуючи прилеглі території, патрульні зауважили схожого чоловіка в автомобілі “Mazda Е2100″. 41-річний львів’янин, вгледівши поліцейських, почав помітно нервувати. Схоже, він не очікував, що його так швидко знайдуть. Він не встиг навіть завести двигун", — повідомили в поліції.

Під час поверхневої перевірки автомобіля знайшли викрадену посилку. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського відділу поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ужгородка відкрила посилку на Новій пошті і обімліла: "З'їли!"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Харкові під багатоповерхівку підклали "посилку" з гранатою і патронами - копи оточили район

Також «Знай.uа» писав, що Укрпошта прислала клієнту замість товару мокре і порване шмаття: ось що було у коробці