У Львові патрульні в годину пік допомогли багатодітній матері вчасно потрапити до пологового без заторів.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Так, стало відомо, що у Львові у годину пік, до патрульних на вулиці Джерельній звернувся чоловік і сказав, що в його дружини відійшли води і почалися перейми. Він попросив правоохоронців супроводити їх до пологового будинку.

Фото Національної поліції


Патрульні 4 батальйону Тарас Либик та Дмитро Пецій увімкнули проблискові маячки червоного та синього кольорів, сирену та через гучномовець зверталися до учасників дорожнього руху, аби ті надавали дорогу.

Але просто напівдорозі чоловік зупинився, виявилося, що автомобіль вийшов з ладу і далі їхати не може. Тоді інспектори пересадили їх у службовий автомобіль і завезли в пологовий. Патрульні завели жінку до лікарні й передали у руки медиків.

Фото Національної поліції


“Дякуємо поліцейським, що так вчасно доправили Галину. Хлопці були усміхнені й приємні. Жінка народила, буквально, за лічені хвилини здорового хлопчика”, — наголосила лікар Вікторія Цариник.

Це вже четверті пологи 33-річної львів’янки. Зараз Галина та її синочок почуваються добре.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Києві зникла 16-річна красуня в різнобарвному пальто - пішла з дому в День Незалежності

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Харковом троє підлітків втекли з дитбудинку - краще вулиця

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Дніпром нелюд розібрав по частинах тіло коханої — нещасна йому сліпо вірила