Уже незабаром розпочнеться новий навчальний рік, через пандемію деякі школи в Україні не відкриються. Про те львівські школярі з 1 вересня попрямують на навчання.

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Так, стало відомо, що у Львові закупили в усі школи міста дезінфектори, прилади для вимірювання температури, маски тощо. На ці потреби з бюджету міста виділено 9,5 млн грн. Відтак, з 1 вересня львівські школи будуть працювати у максимально безпечному режимі.

Школярі в масках, скріншот відео
Школярі в масках, скріншот відео


У разі, якщо у класі дитина захворіла – весь клас на 14 днів відправлятимуть на самоізоляцію

«Миючі засоби, прилади для вимірювання температури, паперові рушники, дезінфекція — все це буде забезпечено від міста.

Якщо у вас працюють наші львів'яни і їхні діти йдуть до школи, ми захід у школу зробили у різні години для різних класів, до речі, відкрили усі двері у школах, будьте ласкаві, поставтесь з розумінням і створіть для своїх працівників комфортні умови, бо вони повинні перше відправити дітей до школи, а потім прийти до вас на роботу”, – зазначив міський голова Львова.

Нагадавши, в Україну поспішають 4 нових віруси, епідеміологи схопилися за голову.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, ковід в Україні пішов на відступ, медики святкують невелику перемогу.

Також Знай. ua писав, що симптоми Covid - 19 виникають саме в такому порядку: вмійте розпізнати хворобу.