У Львові активістка побила дітей, які хотіли просто висловити свою думку.

Про це повідомляє львів'янин Михайло Лозанчин у спільноті Варта-1 у соціальній мережі фейсбук.

У Львові у понеділок 24 серпня близько 15:00 на вулиці Котка 12 пройшла не санкціонована акція протесту на якій було травмовано кілька людей.

Зазначається, що активіста Валентина Молода за своєю ініціативою зібрала ЗМІ, людей та працівників поліції під час карантину. Ця акція протесту була спрямована проти директора CamOn FilmSchool Віталія Пересади. Активістка разом зі своїм чоловіком прийшла до подвір’я Віталія Пересади та почала кидати цеглу у його вікна та переслідувати його матір.

Фото: Михайло Лозанчин


"Під час зйомок телеканалами сюжету про цю подію, Валентина Молода у наслідок інтернет переписки зі мною, яка здалась їй провокацією у її бік - вдарила мене по голові у присутності своїх друзів, телекамер та моїх друзів. У наслідок чого у мене з’явилася загроза струсу мозку, що підтверджено довідкою чергових лікарів Комунальної міської дитячої клінічної лікарні м. Львова. Моя сім’я ініціює кримінальне провадження щодо цієї ситуації", - зазначає львів'янин.

Акція протесту відбулася через те що активіста стверджує, що Віталій Пересада педофіл. За її інформацією він розбещує дітей у своїй кіношколі.

Фото: Михайло Лозанчин


"Валентина стверджує що Віталій Пересада - педофіл, який розбещує дітей у своїй кіношколі, що на мою думку, та на думку учасників колективу є Брехнею! Ні одної мами з “16 постраждалих дітей” - НЕ БУЛО! Прийшли тільки її друзі. Навіщо Валентині Молодій піднімати руку на дитину, яка просто хоче висловити думку?", - підсумував він.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Скріншот

Нагадаємо, раніше під Києвом судили поліцейського за зґвалтування затриманої.

Як повідомляв портал "Знай.uа", підозрюваного у зґвалтуванні 12-річного львів'янина хочуть "відмазати"

Також, "Знай.uа" писав, що в Запоріжжі впіймали педофіла, який полював на маленьких дівчаток.