Хлопчик, якого було зґвалтовано у Львові кілька днів тому, упізнав свого кривдника під час слідчого експерименту в поліції. Про це розповіла його матір на сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Після практично безсонної ночі, чоловік з сином з 10:00 до 17:00 чекали під райвідділом на проведення упізнання. Спочатку довго везли підозрюваного, потім ніяк не могли знайти достатньо схожих на підозрюваного статистів», - розповідає вона, уточнюючи, що статистів поліція підбирала по всьому місту, відбираючи найбільш схожих на підозрюваного.

«Деяким довелося навіть зголити вуса, щоб стати більш схожими і забезпечити чистоту експерименту», - додає жінка. Коли всіх статистів зібрали, хлопчик одразу вказав на винного.

«Наш син відразу вказав на свого кривдника, якого затримали день перед тим. Отже, це точно він, і невинного не засудять», - наголосила матір підлітка.

Крім того, сім’я постраждалого уклала «договір з адвокатом, взнавши, що батьки підозрюваного найняли аж п’ятьох адвокатів».

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скрін, Sofia Yatskiv у Facebook

«На упізнанні наш адвокат був уже з нами, і наш син почувався з ним набагато впевненіше», - зазначає жінка, уточнивши, що родина має намір голосно заявити про скоєний проти їхньої дитини злочин, аби не дати його приховати, а злочинець не залишився безкарним та не вийшов під заставу.

«Ту істоту з п'ятьма адвокатами треба неодмінно покарати!», «Ці п’ятеро адвокатів що будуть доказувати? Що дитина його зґвалтувала? Що тут можна захищати?», - обурюються українці.

Нагадаємо, раніше під Києвом судили поліцейського за зґвалтування затриманої.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Запоріжжі впіймали педофіла, який полював на маленьких дівчаток.

Також Знай.uа" писав, що під Львовом неадекват влаштував погром в церкві.