У Львові символ міста залишився без морди – статуя Лева позбулася половини морди через неакуратність. Про такий інцидент повідомили львів'яни в соцмережах. Вони виклали фото пошкодженої скульптури.

Зокрема, жителі міста розповіли, що ця статуя тварини пережила дві війни і збереглася в первозданному вигляді, але комунальники сучасного Львова виявилися сильнішими.

Також городяни розповіли, що скульптура стоїть біля входу в будівлю фабрики Бачевських. Там зараз триває ремонт на вулиці Богдана Хмельницького. Крім того, в коментарях до посту і фото користувачі мережі відзначили, що навколо цієї будівлі активно йде забудова сучасними житловими комплексами, але історично важливих для Львова Львів потрібно зберегти, як і будівлі.

Нагадавши, Знай писав, що у Львові городяни об'єдналися в боротьбі проти забудовника, який хотів на догоду своєму бізнесу зруйнувати дитячий майданчик. Забудовник хотів прокласти дорогу до будівництва через двір житлового будинку - клумби і дитячий майданчик. Також нове будівництво було оформлено, як реконструкція і вже розпочато роботи на об'єкти. Жителі найближчих будинків вийшли і відстояли свій двір від руйнування.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Тернополі мешканці однієї з осіб міста вийшли на акцію протесту. Вони поскаржилася на зруйнований асфальт і відсутність каналізації. Як з'ясувалося, асфальт руйнують вантажівки, які постійно їздять на будівництво житлового комплексу, а каналізацію влада обіцяє прокласти і не виконує обіцянки.

Нещодавно Знай передавав, що кияни поскаржилися на комунальників, які на Троєщині розрили труби і не поспішають наводити порядок на місцях, де проводили ремонт. кинуті ділянки є джерелом бруду.