Львівщину знову атакувала негода, через це в регіоні випав град.

Про це повідомляє ГО Варта-1.

Так, у неділю, 23 серпня Львівщину знову атакувала негода. У регіоні спостерігалися сильні дощі та місцями град. Зокрема, град впав у Золочів, що на Львівщині. Варто зазначити, що він був доволі великої форми.

Фото: ГО Варта-1


У понеділок 24 серпня на Львівщині також спостерігатиметься дощова погода. Зокрема, синоптики попереджають про короткочасне шквалисте посилення вітру до 15-24 м/с та грозу.

Фото: ГО Варта-1


Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам'ять святого Євпла. У народі цей день має різні назви: Болотні вогні, Чудеса на болоті. Ці незвичні назви пов'язані з народним повір'ям, що 24 серпня на болоті можна почути свист, пісні, а нікого немає. Відносно погоди, з давніх часів до нас дійшло таке спостереження: якщо вранці пішов дощик - вдень буде хороша погода.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з жаркими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.