У Львові із кранів городян потекла чорна вода, якою огидно навіть руки мити, а не те, що готувати на ній їжу. Про це пишуть у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook самі мешканці міста, публікуючи відповідне відео.

«Коли у вихідний день уся родина вдома, хочеться приготувати щось смачненьке, попрати, навести лад у квартирі, а тут...», - підписала відео автор повідомлення, публікуючи відповідні кадри. На них – кран, з якого тече брудна, чорна «питна» вода.

«Ціле горня "Кока-коли" вилили! Ви без совісті?», «Може це коньяк?», «Не треба чай купувати», «Кава просто з крана, кип'яток?», - припускають містяни.

«І за що плату беруть!?», «У нас в Мостиськах буває ще "краща" і по кілька днів. Баюра...», «Живу на Юрія Липи... Також з крана така баюра тече... Ні скупатися, ні зварити щось... Купляти нема за що, на пенсії 1700 грн», «Роби, що хочеш.. і що робити - по факту у мене фільтр за декілька днів чорний. Личаківська», - жаліються городяни.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

«Так скважину мер довбить артезіанської води, щоб пити можна з під крану. Його слова», «Напоїти нею Андрійка!», «Зате в місті будуть фонтани з питною водою! Певно, непитну потихеньку пускають в крани львів'ян», - обурюються у коментарях до повідомлення.

Варто відзначити, що у Львові, як і в будь-якому іншому місті України є свої проблеми і свої досягнення. Однією з проблем став громадський транспорт. Місцеві активісти показали, як ходять тролейбуси по одному з міських маршрутів.

Також Знай повідомляв, що перед виборами мер Львова Садовий вирішив показати, яким місто буде через кілька років і представив інфраструктурні проекти. Так у Львові планують завершити ремонт вулиці Чернівецької, реконструкцію частини вулиці Богдана Хмельницького.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові з'явився новий фонтан якраз перед виборами.