У Львові у п’ятницю, 21 серпня, на території однієї з парковок на проспекті Червоної Калини автомобіль збив 10-річну дитину. Аварія сталася приблизно о 15.20 год. Про це інформує пресслжуба поліції області.

Автомобіль “Хюндай Accent”, за кермом якого перебував 40-річний львів’янин, збив 10-річного хлопчика.

Дитина отримала важкі ушкодження. Хлопчика госпіталізували до лікарні.

Усі деталі та обставини ДТП нині досліджують правоохоронці. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, 21 серпня, у п’ятницю, до львівської поліції надійшло повідомлення про масове замінування ключових інфраструктурних об’єктів міста. Про це розповіли в Управлінні патрульної поліції Львівської області, передає Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зазначається, що повідомлення надійшло на електронну пошту відомства. Його автор стверджував, що у місті закладено вибухівку у пологових будинках, лікарнях, аптеках, релігійних спорудах, продовольчих магазинах, залізничному та автовокзалі.

Крім того, як стверджував невідомий автор листа, зі Львова має початися інфікування всієї України новим штамом коронавірусу - SARS COVID.

Обстежувати об’єкти закінчили о 18:15, жодних вибухових пристроїв не виявили.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Львові контролери задули очі водієві трамвая перцевим балончиком: "Не сплатив за проїзд"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Львові копи затримали серійного викрадача - "роздягав" крихіток заради викупу

Також портал «Знай.uа» писав, що Ковід в Україні вийшов на "чорний" антирекорд-МОЗ оновило статистику на 22 серпня