У Львові затримали чоловіка, який виявився серійним викрадачем номерних знаків. Про це розповіли у місцевій поліції.

Зазначається, що правоохоронці саме обходили район вулиці Кричевського, відпрацьовуючи орієнтування на безвісти зниклу напередодні жінку. Вони помітили чоловіка, який, вгледівши правоохоронців, почав дивно поводитися та тікати у протилежному від них напрямку.

Поліцейські під’їхали до чоловіка та запитали про причини його дивної поведінки, на що знервований опонент відповів, що просто чекає на зустріч із другом.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

З огляду на стан чоловіка, поліцейські вирішили провести його поверхневий огляд. Виявилося, що у сумці 28-річного львів’янина були зняті з чужих автомобілів номерні знаки на іноземній реєстрації. Чоловік пояснив, що знімав номери, аби потім вимагати за них викуп від власників машин.

Крім того, зловмисник мав із собою 39 набоїв та картонні записки із вимогою викупу, на яких було вказано номер телефону викрадача.

Також було встановлено, що викрадач раніше вже відбував покарання за крадіжки та викрадення машини.

Його затримали та доставили до відділку поліції.

Нагадаємо, раніше Марцінків відбере у франківчан велосипеди на День Незалежності

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові розшукують велосипедиста, який втік після страшної аварії: "Серце не здригнулося"

Також «Знай.uа» писав, що Під Львовом озвірілий шумахер переїхав 6-річного велосипедиста - гальмувати не став