У Львові зникла 79-річна пенсіонерка, яка має хворобу "Альцгеймера".

Про це повідомив очільник "Варта-1" Ігор Зінкевич у Фейсбук.

Як стало відомо з повідомлення, то пенсіонерка зникла близько трьох годин тому у районі Виговського.

Була одягнена: в жовту піжаму.

"Розшукується родичами, має хворобу * Альцгеймера * вік 79рокі одіта в жовту піжаму.пропала в районі виговського три години тому, хто побачить або знає де вона знаходиться повідомте лінію 102",- написав Зінкевич.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Якщо вам відомо що-небудь про місцезнаходження пенсіонерки, помітили її десь чи бачили раніше, будь ласка, зателефонуйте на «102».

Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я жінки.

Нагадаємо, на Львівщині 1 серпня, близько обіду, зникла Серафим Катерина Федорівна. Жінці близько 85 років. Останній раз жінку бачили близько 10.30 за адресою Шевченка 5. Відомо, що зникла пересувалася на велосипеді темного кольору.

Вже 3 серпня пошуки зниклої пані Катерини було продовжено. Вдалося відшукати велосипед пенсіонерки. Згодом пошуки продовжилися за участі волонтерів, лісничих, поліції.

4 серпня, на пошуки 85 – річної соснівчанки залучили Національну гвардію. Зазначається, що напередодні по обіді лісничі бачили жінку живою в районі Стриганки. Вона просила показати дорогу на Соснівку. Згодом на пошуки у ліс вийшли атовці та місцеві волонтери, а після заяви до поліції – ще й правоохоронці. На щастя, у вівторок, 4 серпня, вдалося знайти пані Катерину живою та здоровою неподалік Гібляків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Львовом зникла немічна бабуся в пуховій хустці, копи прочісують ліс

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Львівщині зникла сива пенсіонерка з рудим песиком - рідні благають про допомогу

Також «Знай.uа» писав, що У Львові зникла моложава пенсіонерка, син не спить тиждень: "Де ти, мамо"