У Львові поліція розшукує 62-річну жінку, яка більше тижня не виходить на зв'язок. Детальніше про прикмети і зникнення жінки розповів депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

Повідомляється, що з початку липня 2020 року розшукується Сенишин Тамара, яка не виходила на зв'язок з зазначеної дати. За словами її сина, який і повідомив про зникнення в поліцію, він останній раз бачив матір 8 липня, коли приїжджав до неї в гості. З тих пір він її більше не бачив. Відомо, що жінка проживає у Львові на проспекті В'ячеслава Чорновола.

Сенишин Тамара / фото: Варта 1

Прикмети: зріст близько 160 сантиметрів, середня статура, темне коротке волосся, на животі є шрам від апендициту.

Свій особистий мобільний телефон Тамара залишила вдома, тому зв'язатися з нею немає можливості. Додому не поверталася по теперішній час.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Будь ласка, будьте уважніше в громадських місцях: Тамара може бути серед перехожих. Якщо вам відомо що-небудь про місцезнаходження жінки, помітили її десь чи бачили раніше, будь ласка, зателефонуйте на «102» або за телефоном: (067) 759-40-05.

Варто нагадати, що на Львівщині розшукують 32-річного чоловіка. В селі Братковичі Городоцького району розшукують безвісти зниклого Шніцар Михайла 1988 року народження. Відомо, що він вийшов з дому в понеділок, 13 липня близько 20:30 і не повернувся додому. Зараз про його місцезнаходження нічого не відомо. Телефон чоловіки відключений.

Шніцар Михайло / фото: Олена Стасів у Facebook

Уважно придивіться до фотографії якщо ви бачили цю людину чи знаєте що-небудь про його місцезнаходження, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або за номером телефону 0972256442. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я людини.

Нагадаємо, під Києвом зникла 14-річна красуня, батьки не сплять другу добу.

Як повідомляв Знай.іа , під Запоріжжям діти розшукують батька, пішов і пропав: "Втратив пам'ять після смерті дружини…"