На Львівщині шукають безвісти зниклу пенсіонерку, яка вийшла з дому та не повернулася.

Про це повідомила львів'янка Оля Ярміцька у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що на Львівщині шукають безвісти зниклу пенсіонерку. Відомо, що 75-річна жінка вийшла з дому у селі Солонка близько 19.00 години та попрямувала в сторону села Малечковичі.

На Львівщині шукають безвісти зниклу пенсіонерку


Разом зі зниклою пенсіонеркою був її рудий песик. Наразі про її місцеперебування нічого не відомо, телефон жінки відімкнений. Зазначимо, що пенсіонерка має проблеми з пам'яттю, тож може не пам'ятати свого місця проживання.

Уважно придивіться до фотографії, якщо ви бачили цю жінку, чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102, або за номером телефону 0671260934. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я пенсіонерки.

Пропала літня жінка. 75р. Вийшла з дому о 19.00 год. у с. Солонка. Пішла в сторону с. Малечковичі. Разом з нею був маленький рудий песик. Має проблеми з пам'яттю. Звати Ганна. Звертайтесь за т. 0671260934

Geplaatst door Olya Yarmitska op Dinsdag 28 juli 2020

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що під Тернополем пропав худий чоловік з великими вухами. Анін Микола Степанович із села Бриків вийшов з дому і зник. Рідні через кілька годин після цього повідомили в поліцію і попросили розшукати.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в київському лісі знайшли розгублену пенсіонерку. Повідомляється, що жінка втратила пам'ять, проте у неї з собою були номери телефонів родичів і записана домашня адреса.

Також, "Знай.uа" писав, що у Хмельницькому пропав хлопець з провалами пам'яті. Близько п'ятої години ранку він вийшов у місті Сатанів, що у Городоцькому районі, і після цього його ніхто і ніде не бачив.