З початку 2020 року чисельність людей на Львівщині зменшилась на понад шість тисяч осіб.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління статистики у Львівській області.

Так, стало відомо, що чисельність наявного населення у Львівській області на 1 липня 2020 року становила 2505,6 тис. осіб. Упродовж січня–червня 2020 року чисельність населення зменшилася на 6460 осіб.

вулиці Львова, скріншот із відео
вулиці Львова, скріншот із відео


Зазначимо, що кількість померлих в області як порівняти з січнем–червнем 2019 року зменшилась на 1028 осіб (на 5,9%) і становила 16385 осіб. На 100 випадків смертей припала 61 живонароджена дитина.

"Найвищий рівень смертності був у Перемишлянському районі (189 померлих на 10 тис. населення), м. Моршин та Жидачівському районі (182 та 185 померлих на 10 тис. населення відповідно), найнижчий – у м. Новий Розділ (90 померлих на 10 тис. населення) та м. Дрогобичі(108 померлих на 10 тис. населення)", – йдеться у повідомленні.

Варто відзначити, що у Львові, як і в будь-якому іншому місті України є свої проблеми і свої досягнення. Однією з проблем став громадський транспорт. Місцеві активісти показали, як ходять тролейбуси по одному з міських маршрутів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також Знай повідомляв, що перед виборами мер Львова Садовий вирішив показати, яким місто буде через кілька років і представив інфраструктурні проекти. Так у Львові планують завершити ремонт вулиці Чернівецької, реконструкцію частини вулиці Богдана Хмельницького.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові з'явився новий фонтан якраз перед виборами.