На Львівщині на шахті «Червоноградська» трагічно загинув гірник.

Про це повідомили у спільноті “Шахтарі Червонограда”, у “Facebook”.

Так, стало відомо, що на шахті № 2 «Червоноградська» (ДП “Львіввугілля”) у Львівській області загинув гірник. Відомо, що гірник Олександр Лукаш, 1985 року народження загинув через травми несумісні з життям.

Свічки / фото: Pixabay
Свічки / фото: Pixabay


“Трагедія сталася, коли працівник вугледобувного підприємства знаходився на пересипі конвеєрних стрічок. Як повідомляють з місця події, врятувати життя члена великої родини Незалежної профспілки гірників України не вдалося”, — йдеться у дописі спільноти “Шахтарі Червонограда”.

Наразі всі деталі та обставини нещасного випадку з’ясовують фахівці. Ведеться службове розслідування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Львівській області легковик переїхав чотирирічну дівчинку кілька разів. Очевидці кинулися до машини, щоб зупинити нелюда, що сидів за кермом. Водієм виявився 19-річний хлопець.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові поховають легендарного композитора Мирослава Скорика - скрипка маестро змовкла навіки

Також «Знай.uа» писав, що Україна втратила видатну артистку: більше 200 ролей і 70 років на сцені