На 88 році життя помер батько дружини п’ятого президента України Петра Порошенка Марини.

Про це повідомляє інформаційний портал Апостроф.

Анатолій Переведенцев помер у віці 87 років. Церемонія прощання з тестем п'ятого президента України Петра Порошенка відбулася у дворі будинку на вулиці Грушевського в Києві 20 серпня. На церемонії були присутні Марина Порошенко та її сестра Алла.

Свічка, скріншот відео
Свічка, скріншот відео


Анатолій Переведенцев народився 13 березня 1933 року. Переведенцев працював заступником голови МОЗ УРСР. З часів він перейшов в дипломатичну сферу і зайняв посаду радника посла СРСР в Монголії з 1985 по 1988 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Львівській області легковик переїхав чотирирічну дівчинку кілька разів. Очевидці кинулися до машини, щоб зупинити нелюда, що сидів за кермом. Водієм виявився 19-річний хлопець.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові поховають легендарного композитора Мирослава Скорика - скрипка маестро змовкла навіки

Також «Знай.uа» писав, що Україна втратила видатну артистку: більше 200 ролей і 70 років на сцені