На Львівщині правоохоронцям вдалося розшукати крадія автомобіля, до злочину виявився причетний 24-річний мешканець одного з сіл Жидачівського району.

Про це повідомляє поліція Львівської області у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що львівські правоохоронці оперативно розшукали викрадений на Перемишлянщині автомобіль. За інформацією поліції до скоєння злочину причетний 24-річний мешканець одного з сіл Жидачівського району, який планував розібрати чужі «Жигулі» на запчастини.

Варто зазначити, що 17 серпня у Перемишлянське відділення поліції за допомогою звернувся 18-річний мешканець одного з сіл району та повідомив, про викрадення його автомобіля, «ВАЗ 2106», який він залишив через поломку на узбіччі дороги в місті Бібрка.

Поліція / скріншот з відео
Поліція / скріншот з відео


Правоохоронці кинулися на пошуки викраденого автомобіля. Поліціянти з'ясували, що зловмисник, серед білого дня, відбуксирував за допомогою "ВАЗ 2101" викрадений автомобіль у свій гараж та заховав під грудою покривал. Зловмисник розповів, що планував розібрати автомобіль на запчастини.

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Максимальне покарання, передбачене санкцією статі – до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Поліцейські оперативно розшукали викрадений на Перемишлянщині автомобіль Як встановили правоохоронці, до скоєння...

Geplaatst door Поліція Львівської області op Dinsdag 18 augustus 2020

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в українській столиці, співробітники правоохоронних органів затримали двох грабіжників.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у західних регіонах України правоохоронці затримали групу, яка займалася вимаганням грошей у жителів Закарпаття.

Також, "Знай.uа" писав, що стало відомо про те, що в Запоріжжі 80-річна старенька віддала шахраям 9 тисяч доларів.