Мер Львова Андрій Садовий розповів про інфраструктурні плани міста до кінця року. Так у Львові планують завершити ремонт вулиці Чернівецької, реконструкцію частини вулиці Богдана Хмельницького.

Про це розповів мер Львова Андрій Садовий в ефірі на радіо «Люкс FM».

За словами міського голови, зараз у Львові є 2 магістралі, на ремонт яких провели тендери, тож незабаром планують і старт робіт, це вулиці Бандери та Пекарська.

Андрій Садовий, скріншот з відео
Андрій Садовий, скріншот з відео


«Ми давно планували почати ремонт вул. Бандери, однак тендер, який відбувся 2,5 місяці тому, переможця не виявив. Зараз же переможець є, тож ми фіналізуємо всю документацію і, можливо, уже цього року почнемо. Роботи плануємо на цей і наступний рік. Бандери і Пекарська — це надзвичайно складні магістралі. Скажімо, по Бандери 80% - це підземна частина, зокрема — повна заміна мереж. Це дуже складно, але я б дуже хотів, щоб ми якомога швидше це зробили», — зазначив міський голова.

Також Садовий розповів, що "те, що він побачив на вулиці Шевченка, — це новий ковток свіжого повітря". Те ж саме стосується й вулиці Богдана Хмельницького. До того ж за словами Садового вони планують у вересні ремонтувати вулицю Механічну.

"Я вчора інспектував, як тривають роботи на Чернівецькій, а це дорога до вокзалу. Ми плануємо до кінця вересня відкрити ліву частину, а до кінця року — повністю завершити роботи. Також ми зараз облаштовуємо сквер біля вокзалу. Запрацював фонтанчик. Він дуже красивий, особливо ввечері", — зауважив мер Львова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що у Львові відкриється океанаріум-жителів запрошують насолодитися казковим підводним світом.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львівській області виявили незаконні звалища сміття.

Також Знай.uа писав, що на Львівщині позашляховик застряг у річці під час переправи.