З 12 березня у Львові та області розпочався тритижневий карантин через поширення респіраторних захворювань, зокрема вірусу COVID - 19. У зв'язку з цим, призупинили свою роботу заклади загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти, у мистецьких, художніх та спортивних школах.

Карантин у школах Львова, фото з вільних джерел
Карантин у школах Львова, фото з вільних джерел

Як повідомили у пресслужбі Львівської міської ради, також призупинили позашкільну освіту у всіх міських закладах культури, тимчасово не працюватимуть: Народні доми (Брюховичі, Винники, Левандівка, Білогорща, Збоїща та інші), Палац культури Хоткевича, Культурно-Мистецький центр Супутник, Центр Довженка, Кіноцентр.

У звичному режимі будуть працювати: бібліотеки, Міський молодіжний центр, музеї, однак в них не рекомендовано не проводити масових групових екскурсій.

У театрах, в концертних залах та Органному залі можливе проведення заходів лише якщо відвідувачів буде до 200 осіб. Керівникам торгівельних мереж, ТРЦ рекомендовано забезпечити посилення контролю щодо прибирання приміщень та не допускати до роботи працівників з ознаками гострого респіраторного захворювання.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

ТРЦ
ТРЦ

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що в рамках безпеки також обмежуються перельоти з львівського аеропорту до деяких країн. Зокрема скасовані рейси SkyUp до Тель-Авіва, Риму й Бергамо. А компанія "МАУ" тимчасово скасувала перельоти зі Львова до Барселони і Мадрида.

Нагадаємо, у середу, 11 березня, комісія з питань ТЕБ та НС щодо запобігання поширення випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, ухвалила впровадження карантину на Львівщині, а також ввела низку заборон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хроніка коронавіруса на 12 березня - заражений Том Генкс, пауза NBA і "закупорені" кордони

Як повідомляє портал «Знай.uа» Львів'яни в масках взяли штурмом супермаркети і розмели все - кадри коронавірусного переполоху

Також «Знай.uа " писав, що Коронавірус пробудив у харків'ян звірячий апетит - з магазинів різко зникли гречка і консерви, які не могли впарити місяцями