У Львові на вулиці Личаківській з-під асфальту пробився фонтан. Відповідні кадри опублікував городянин Тарас Ільницький у Facebook-спільноті "Varta1-Варта1 (офіційна спільнота)".

Читайте Знай в Google News!

На опублікованих кадрах видно, що посеред проїжджої частини на вулиці Личаківській утворився фонтан - вода виливалася з-під землі на асфальтоване покриття, заливаючи дорогу. Що конкретно призвело до аварії - невідомо. Комунальні служби поки що не прокоментували подію.

у Львові забив підземний фонтан / фото: Тарас Ільницький у Facebook

у Львові забив підземний фонтан / фото: Тарас Ільницький у Facebook

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Користувачі мережі почали жартувати щодо даної події. Багато хто підняв наболілу тему з фонтанами у Львові, які Садовий все обіцяє встановити. Деякі також відзначили, що це відмінна можливість безкоштовно помити днище свого автомобіля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові відкриється океанаріум-жителів запрошують насолодитися казковим підводним світом.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Львівській області виявили незаконні звалища сміття.

Також Знай.иа писав, що на Львівщині позашляховик застряг у річці під час переправи.