У Львові восени запустять крематор для тварин. Детальніше про це розповідає видання "Еспресо.Захід", посилаючись на слова прес-секретаря ЛКП "Лев" Мар'яни Павловської.

Читайте Знай в Google News!

За словами прес-секретаря, до кінця жовтня на території ЛКП "Лев" почне функціонувати крематор для тварин. На даний момент він не представляє з себе повноцінного будівництва, проте буде проведено запуск того обладнання, яке вже знаходиться на території підприємства.

у Львові відкриється крематор для тварин / фото: ЛКП Лев

Відомо, що ЛКП "Лев" отримало піч-крематор ще в 2018 році. Він обладнаний додатковою камерою догорання і був придбаний за 996 тисяч гривень за рахунок міського бюджету. У той же час городянам повідомили, що послуга кремації буде доступна вже в 2019 році, проте Павловська пояснила затримку тим, що довгий час оформлялися дозвільні документи і проводилося навчання відповідних співробітників.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За попередньою інформацією, кремація тварин коштуватиме для жителів міста від 140 до 1700 гривень. Вартість буде варіюватися в залежності від маси тіла тварини і побажань господаря щодо виду кремації.

Мар'яна Павловська зазначила, що крематор є абсолютно безпечним для навколишнього середовища і не принесе шкоди ані природі, ані співробітникам підприємства.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Львівщині виявили імпортну курку, яка була заражена сальмонельозом.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Львові посеред вулиці виявили мертвих голубів.

Також Знай.иа писав, що у Львові нову огорожу вздовж дороги завалило літнє сонце.