У Львові літній чоловік 40 хвилин чекав медиків швидкої допомоги, перебуваючи в поганому самопочутті. Детальніше про це розповіла Марія Малетич в Facebook- спільноті " Varta1-Варта1 (офіційна спільнота)".

Читайте Знай в Google News!

Як стало відомо, інцидент стався в неділю, 9 серпня у Львові. Літньому чоловікові стало погано посеред вулиці, у зв'язку з чим йому викликали швидку допомогу, щоб уникнути гіршого. Однак, розраховувати на оперативність медиків не довелося – карета ШМД прибула через 40 хвилин після виклику.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Як зазначила Марія Малетич, по приїзду медики забрали постраждалого чоловіка і з мигалками відвезли в місцеву лікарню. Його подальша доля невідома.

Користувачі мережі були обурені подібним випадком. Багато хто почав звинувачувати медиків у тому, що це вони занадто довго їдуть рятувати людей, проте деякі спростували цю думку. Вони написали, що у Львові занадто мало машин швидкої допомоги, тому медики чисто фізично не встигають прибувати на виклики оперативно.

Одна з користувачок також розповіла, що одного разу вона викликала бригаду швидкої допомоги, яка їхала до неї 40 хвилин, а після ще 45 хвилин везла в лікарню. За її словами, причиною такої повільності стали пробки, а також бруківка, яка віддається сильними ударами і істотно уповільнює рух транспорту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львівській області почали розгортати лікарні "другої хвилі" для прийому інфікованих коронавірусом.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Україні різко скоротили кількість ПЛР-тестів: у МОЗ пояснили, що відбувається.

Також Знай.иа писав, що вьвовський медик отримав "Орден Святого Пантелеймона" в номінації " Кращий медичний працівник".