У Львові міністр охорони здоров'я Максим Степанов втік від журналістів, щоб уникнути незручних питань.

Про це повідомляє інформаційний портал Четверта студія.

У Львові міністр охорони здоров’я Максим Степанов втік від незручних питань журналістів. Зазначимо, що під час зустрічі із представниками засобів масової інформації у внутрішньому дворику Львівської ОДА міністр не захотів відповідати на запитання журналістів.

Максим Степанов, фото: Обухiвська РДА
Максим Степанов, фото: Обухiвська РДА

Брифінг швидко обірвався, а сам посадовець вирішив покинути територію установи, запевняючи, що у нього залишилось мало часу.

Зокрема, Максим Степанов зазначив, що під час його робочої поїздки не відбудеться жодних кадрових змін, адже він не бачить у цьому потреби. Після цього міністр сів у автомобіль та поїхав. Відповіді на інші запитання журналісти так в не дочекалися.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Варто нагадати, що міністр Степанов на Львівщині відвідав лікарні. Він побував у міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги. Зокрема, міністр оглянув відділення трансплантології.

Також Знай повідомляв, що міністр Степанов пригрозив містам червоної карантинної зони наслідками відмови від дотримання обмежень. Зокрема, чиновник напророкував надзвичайну ситуацію через масові захворювання, коли лікарняне ліжко в інфекційних відділеннях будуть переповнені.

Нещодавно Знай передавав, що Тернопіль виключать з червоної зони карантину. Міністр Степанов заявив, що в місті показники не перевищені.