У селі Водяне неподалік від Донецького аеропорту священик Православної церкви України повінчав Андрія та Олесю, бійців 37-го окремого мотопіхотного батальйону 56-ї окремої мотопіхотної бригади.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Весілля в національних українських традиціях бійцям 37-го окремого мотопіхотного батальйону 56-ї окремої мотопіхотної бригади організували бойові побратими та волонтери з Дніпропетровської області, а також артисти із Запоріжжя.

Від села Водяне до позицій російських гібридних сил просто рукою подати. Але, незважаючи на близькість війни тут вінчаються Андрій та Олеся, закохані бійці 37-го окремого мотопіхотного батальйону 56-ї окремої мотопіхотної бригади.


Андрій зізнається, що почуття до Олесі з'явилися не відразу.

"Не завжди почуття керують нами. Нами керує статут і виконання бойових завдань. Коли ми вже почали разом служити, час якийсь з'явився, час подивитися, що ми за люди, треба воно нам, не треба. Вирішили, що треба. Вирішили, що наше подальше життя буде спільним», - згадує він.

Щоб військове весілля вийшло незабутнім, бійців підтримали жителі міста Кам'янське Дніпропетровської області. Домовилися з командуванням і організували приїзд священика і артистів ансамблю народної пісні та побутового танцю «Оксамит» із Запоріжжя.


Повінчав двох бійців священик Православної церкви України ієромонах Феодосій. Андрій і Олеся планують обзавестися своїм житлом. А ось що робити далі, поки не визначилися: або підуть з фронту після закінчення терміну служби, або продовжать воювати в рідному батальйоні.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ЗСУ на Донбасі зіткнулися з підлою провокацією окупантів - можуть самоліквідуватися протягом 100 годин

Як повідомляв портал "Знай.uа" , "режим тиші" на Донбасі: у прифронтових селах ЗСУ знайшли гори вибухівки, закладеної путінськими посіпаками

Також "Знай.uа" писав, "режим тиші" на Донбасі порушують неприцільні постріли окупантів - намагаються спровокувати ЗСУ на відкриття вогню