На Львівщині правоохоронці врятували 95-літню жінку, яка не могла знайти дорогу додому.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Так, тало відомо, що у вівторок, 4 серпня, поліцейські допомогли літній жінці, яка не могла знайти дорогу додому. Зазначається, що до Стрийського відділу поліції, близько 3:30 год., надійшло повідомлення від небайдужого громадянина про те, що на одній з вулиць у райцентрі він помітив знесилену літню жінку, яка не могла знайти дорогу додому.

Правоохоронці врятували 95-літню жінку


На місце пригоди негайно виїхав екіпаж групи реагування патрульної поліції Стрийського відділу поліції. Правоохоронці відвезли жінку в лікарню і переконавшись, що вона не потребує допомоги медиків, доправили у відділ поліції для встановлення особи.

Після цього на спеціальну лінію “102” зателефонував мешканець Стрия, який повідомив про те, що кілька годин тому з дому пішла і не досі повернулась його 95-річна матір, яка має проблеми із здоров’ям. Виявилося що та жінка вже більше години перебувала під опікою поліцейських.

«На щастя, з мамою нічого поганого не сталося, тому хочу сказати велике спасибі поліцейським, які допомогли їй повернутись додому», — подякував правоохоронцям син розшуканої жінки.

Нагадаємо, терориста, який 3 серпня в Києві зайшов в один з місцевих банків і повідомив, що у нього є бомба – схопили, однак так і не обрали йому міру покарання.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, терорист, який захопив банк в Києві, ненавидить арабів і Путіна – журналісти знайшли його в соцмережах.

Також портал Знай.ua писав, що київський терорист виявився громадянином Узбекистану, вимагає прямий ефір.