У Львові виписали з лікарні чоловіка, якому нещодавно хірурги пересадили серце.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив головний лікар міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Олег Самчук.

Так, стало відомо, що у Львові виписали 57-річного Віктора Бурківського, якому пересадили серце у Львівській лікарні швидкої медичної допомоги.

"Повністю здоровий. Так про себе тепер каже 57-річний Віктор Бурківський", — написав лікар Олег Самчук.

Фото: Facebook Олег Самчук


Трансплантацію серця 57-річному мешканцю Житомирської області провели у ніч на 4 липня. До цього чоловік не міг самостійно ходити, адже його серце втратило пружність і вже не могло качати кров. Після операції чоловіка направили у Київ, там він був під наглядом спеціалістів Інституту серця.

Наразі Віктор Бурківський почувається краще і його виписали додому. За словами Олега Самчука, за останні 15 років — це третя трансплантація серця в Україні. Дві таких операції провели у місті Ковель, а третю, 4 липня, у Львові.

«Повністю здоровий», - так про себе тепер каже 57-річний Віктор Бурківський. Це йому місяць тому, 3 липня, в Клінічна...

Geplaatst door Oleg Samchuk op Maandag 3 augustus 2020

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що малюк з Чернівців відчайдушно бореться з раком.

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленький українець переміг хворобу і поховав маму, добрі люди не залишили в біді.

Також, "Знай.uа" писав, що маленький львів'янин з раком крові вперто бореться за життя.