У Львові вже незабаром зніматимуть фільм, одна зі сцен буде відбуватися на балконі міського голови Андрія Садового.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Так, стало відомо, що кінокомпанія Solar Media Entertainment планує у вересні знімати у Львові фільм. Знімальна група вже зустрілася з міським головою Львова Андрієм Садовим.

«Ми зніматимемо містичний трилер у не дуже поширеному жанрі. Усі дії фільму відбуватимуться в нічному Львові. У нас Львів буде повноцінним персонажем: герой ходить реальними вуличками міста, Віденським двориком, аеропортом, науковою бібліотекою, площею Двірцевою тощо», — розповів кінорежисер Стас Капралов.

Андрій Садовий, скріншот з відео
Андрій Садовий, скріншот з відео


У кіно покажуть сучасну площу Двірцеву та львівський аеропорт, адже ці локації дуже відрізняються від того, що було раніше. Також кілька кадрів знімуть з балкону Андрія Садового. Згідно із сюжетом фільму, до Львова приїздить важливий гість — кардинал із Ватикану, якого приймає міська влада. Він має прочитати месу для людей. Знімальна група вважає, що найкращою локацією для цього може бути балкон міського голови.

Також мер Львова розповів гостям про ідею збудувати у місті муніципальний знімальний павільйон, яка народилась нещодавно, під час зустрічі зі знімальною групою фільму «Я, „Побєда“ і Берлін».

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У київському ботсаду зацвіли унікальні троянди - рвати не можна, тільки нюхати

Також портал «Знай.uа» писав, Думають, що позбавлять столицю від заторів: новий проект генерального плану Києва

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що статус "звільненого радника Кличка" Максим Бахматов пробуде недовго – названа дата повернення