Про “свавілля львівських забудовників” йдеться у зверненні Дмитра Терлецького на “Гарячу лінію міста Львова” у фейсбуці.

Свавілля львівських забудовників продовжується: озеро на перехресті вул. Стрийської та вул. Наукової засипають. Прошу уточнити, хто дав дозвіл на такі дії? Для збереження екосистеми озера пропоную озеро на період будівництва обгородити, пісок яким засипали велику частину водойми вибрати, вжити невідкладні заходи для збереження природного вигляду водойми“,- йдеться у зверненні на “Гарячу лінію міста Львова” у ФБ Дмитра Терлецького.

Нагадаємо, раніше Знай писав, що в середу 29 липня в Галичі місцеві жителі перекрили дорого національного значення Н-09 "Мукачеве - Львів".

Про це повідомляє інформаційний портал "Галка".

Так, згідно з інформацією близько 20 людина ходять по пішохідному переходу на вулиці Львівській. Причиною такого "бунту" стало бажання жителів звернути увагу влади, щоб було скасовано незаконне рішення сесії про затвердження списку на отримання допомоги сім'ям, які постраждали від стихійного лиха.

В результаті акції протесту на вулиці утворилися величезні пробки, однак люди періодично дозволяють водіям проїхати. На місці акції чергують патрульні.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Під Львовом майор поліції відправив пішохода в кому і дав по газах

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що У Львові запустили нові трамвайні маршрути, досить ходити пішки

Також портал «Знай.uа» писав, що Хворих львів'ян масово ігнорує швидка: "Скрутило - дзвони хоч в рейку"

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw