На Львівщині майор поліції на службовому авто збив пішохода та залишив помирати.

Про це повідомляє пресслужба ГБР.

Так, стало відомо, що на Львівщині поліцейський скоїв жахливу ДТП і зник з місця аварії. Повідомляється, що правоохоронець збив пішохода та залишив його помирати на сільській дорозі. Щоб уникнути покарання, водій встиг за ніч відремонтувати автомобіль, щоб не було видно пошкоджень.

поліція, скріншот з відео
поліція, скріншот з відео

"19 липня близько опівночі на автодорозі в селі Верчани Стрийського Району Львівської області водій авто марки ВАЗ 210740 під керуванням старшого оперуповноваженого СКП Стрийського ВП ГУНП у Львівській області, скоїв наїзд на жителя зазначеного села 1975 року народження", - заявляють в ДБР.

Зараз постраждалий знаходиться в комі. Поки що лікарі не дають ніяких надій. Медики діагностували у чоловіка важку черепно-мозкову травму, тупу травму грудної клітки, тупу травму живота і перелом кісток тазу. Він на штучній вентиляції легенів.

Майора вже звільнили, правоохоронці запевняють, що в авто він був сам. А після наїзду на пішохода поїхав до знайомих, щоб відремонтувати машину – вирівняти вм'ятину. Якщо його провина буде доведена, він може сісти на 8 років.

Нагадаємо, що під Чернівцями некерована вантажівка розчавила чоловіка - не помітив і дав по газах.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua" , у Харкові дружок Зайцевої збив стареньку смерть прямо на зебрі - дорога в крові і зламаний посох.

Також, "Знай.ua" писав, що у Києві водій на шаленій швидкості збив пішохода - закривавлене тіло відлетіло на 50 метрів.