У Львові лікарям вдалося вивести з коми чотирирічного хлопчика. Дитина впала у басейн і пробула під водою 5 хвилин.

Малюка вже зняли з апарату ШВЛ, його стан – середнього ступеня тяжкості, передає сюжет ТСН.

Батьки дитини помітили, що сина немає. Знайшли його на дні півтораметрового басейну у власному дворі.

Батько зумів реанімувати дитину, хлопчик почав дихати, але залишався без свідомості.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зараз хлопчик може самостійно їсти.

"П'ять днів був у комі і в кінці кінців прийшов в себе. Лікарі сподіваються, що дитина повністю одужає і утоплення не буде мати наслідків для маленького пацієнта", – йдеться у сюжеті.

Нагадаємо, що на Франківщині у бідної жінки з ДЦП відібрали сина з-за невідповідних умов проживання. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Час добра і милосердя".

Повідомляється, що в одному з сіл Івано-Франківської області живе сім'я, яка складається з жінки з ДЦП та двох синів: 17-річного Івана та 15-річного Ярослава. Також у жінки є і третій дворічний син Михайло, якого соціальні служби відібрали у сім'ї через невідповідних умов проживання.

Справа в тому, що сім'я давно опинилася за межею бідності і їх житло знаходиться у жахливому стані. Будинок майже впав, в ньому немає туалету, води, вікон і газу. Мама пересувається з допомогою поручнів і старших дітей, а єдиний дохід родини це пенсія з інвалідності.

Жінка дуже любить своїх дітей і відвідувала Михайла в дитячому будинку до карантину. Вона обіцяла, що забере його додому, однак як це зробити жінка не знає, адже для цього необхідно провести ремонт у будинку, який родині не по кишені.

У зв'язку з цим в організації звернулися до всіх небайдужих людей, які готові допомогти провести роботи або надати матеріальну допомогу.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Дружина Сергія Бабкіна Сніжана здивувала зовсім дорослими дітьми: "Вже вище мами"

Також портал «Знай.uа» писав, що

Також портал «Знай.uа» писав Гроші замість "Посилки для малюка": Мінсоцполітики виступило з незвичайною ініціативою для мам

https://www.youtube.com/watch?v=rWC5giKFUVo