Як інформує Держбюро розслідувань, до суду скеровано обвинувальний акт відносно двох працівників Львівської митниці ДФС та заступника начальника Західного територіального управління Національної гвардії України, які обвинувачуються у неналежному виконанні службових обов’язків.

За даними слідства, чиновники допустили вивіз із митного складу товару на майже 10 мільйонів гривень без сплати при цьому обов’язкових митних платежів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові.

Сума несплачених податків і митних платежів перевищила 4,2 мільйона гривень.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обвинуваченим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснювали прокурори прокуратури Львівської області. Оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань у Львівській області.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, Як пузо впливає на хабарі: вчені вивели українських чиновників на чисту воду

Також портал «Знай.uа» писав, що Львівські маршрутчики наплювали на карантин - їдуть, як оселедці в бочці

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Львовом вибухнула машина разом з водієм - нещасний не встиг навіть пискнути

https://www.youtube.com/watch?v=_n8kzhbLJRc