На одній з баз відпочинку у Львівській області поліцейські встановлюють обставини загибелі чоловіка в результаті вибуху в автомобілі.
28 липня близько 06:00 ранку у Львівській області у Мостиському районі вибухнув автомобіль Mitsubishi Pajero, в результаті чого загинув 41-річний житель Львова.
Вибух прогримів на одному з об'єктів відпочинку, розташованих в Мостыском районі. На місці заходу працюють експерти-вибухівка, кінологія, а також працівники інших служб та поліцейських підрозділів Львівської області.
Вирішується питання щодо правової кваліфікації.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Нагадаємо, що на Львівщині сталася жахлива аварія: уламки розкидані по всій дорозі, на місце ДТП виїхали три "швидких", постраждали неповнолітні.

У понеділок, 27 липня, у Львівській області неподалік від міста Буськ зіткнулися автомобілі "Нива" і Lexus. Про це повідомляє Varta1.

За попередніми даними, в аварії постраждали двоє дітей і водій іномарки. Чоловік перебуває у важкому стані.

На місце ДТП прибули три швидкі, людям надають допомогу. Співробітники ДСНС розпізнають машину.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомили в прес-службі ДСНС, після зіткнення автомобілі зачепили ще й вантажний автомобіль "RENAULT Magnum".

Зазначається, що водія і трьох пасажирів автомобіля Lexus з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовано до Бродівської центральної районної лікарні:

"У результаті ДТП травмовані водій та троє пасажирів автомобіля "Lexus", а саме: водій, 1972 року народження; дівчина 2004 року народження; юнак 2007 року народження, а також жінка 1973 року народження, яких з політравмами госпіталізували в реанімаційне відділення Бродівської центральної лікарні".

Зазначається, що рятувальники відключили акумуляторні батареї на обох автомобілях і за допомогою гідравлічного обладнання деблокували постраждалого водія з Lexus.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Чернівецькій області вантажівка переїхав перехожого – пішов в магазин і загинув

Також портал «Знай.uа» писав, що Чоловік допоміг трьом пасажирам вибратися з палаючого авто, драматичне відео

Також портал «Знай.uа» писав, що Скнилівської трагедії 18 років, рани очевидців не гояться: "Тіла валялися без рук і ніг, а кров лилася рікою"

https://www.youtube.com/watch?v=9uFNb-rUjDk