У Львівській області 27 липня неподалік від міста Буськ зіштовхнулися "Нива" та Lexus.

Рятувальниками пожежно-рятувального відділення були відключені акумуляторні батареї на автомобілях ВАЗ-2121 "Нива" та "Lexus". За допомогою гідравлічного обладнання деблоковано потерпілого водія з автомобіля "Lexus".

Постраждали двоє дітей і водій іномарки.

Що б врятувати постраждалих в аварії були викликані в лікарню нейрохірурги Львова.

Вчора була прооперована старша дівчина 16 років, але після операції через годину вона померла. Її стан був вкрай важкий, важка черепно-мозкова травма.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Другу дівчину теж прооперував нейрохірург. Вона зараз у важкому стані перебуває в реанімаційному відділенні.

Водій теж у важкому стані, у нього важка черепно-мозкова травма та переломи ребер". Торакальний хірург дренировали йому обидві плевральні порожнини.

Поки 48-річного чоловіка і 13-річну дівчинку не можна транспортувати в іншу лікарню, цього не дозволяє їх стан.

Нагадаємо, що У Києві вчора відбулося страшне ДТП, водій на швидкості збив пішохода, після чого втік.

Так, стало відомо, що у Києві автомобіль на швидкості насмерть збив пішохода, який ходив по проїзній частині на Бориспільської трасі. Відомо, що ця аварія сталася в нічний час.

Водій рухався на високій швидкості по шосе. В цей момент дорогу переходив чоловік, водій не встиг зреагувати і збив його. В результаті зіткнення загинулого відкинуло на 50 метрів. Прибулі на місце НП медики лише констатували смерть, від безліч травм пішохід помер на місці події.

Раніше портал «Знай.іа» писав про те, що під Львовом майор поліції збив пішохода та залишив помирати - погони в крові

Також портал «Знай.іа» писав, що Чоловік допоміг трьом пасажирам вибратися з палаючого авто, драматичне відео

Також портал «Знай.іа» писав, що Скнилівської трагедії 18 років, рани очевидців не гояться: "Тіла валялися без рук і ніг, а кров лилася рікою"

https://www.youtube.com/watch?v=AnQKWE1wSp4