У Львові 25 липня на вулиці Бігова, 7 невідома особо викрала велосипед.

Про це повідомив очільник "Варта1" Ігор Зінкевич у соцмережі Фейсбук.

По даному факту у Личаківському ВП ГУНП у Львівській області порушено кримінальне провадження.

"25.07.2020 року по вул. Бігова, 7 у м.Львові невідома особа викрала велосипед",- написано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще


Якщо комусь відома дана особа просимо повідомити за номером 093-860-72-23 або до оператора лінії 102.

фото: Ігор Зінкевич
фото: Ігор Зінкевич

фото: Ігор Зінкевич
фото: Ігор Зінкевич

Нагадаємо, поліція затримала киянина з украденим велосипедом. Правоохоронцям він зізнався, що взяв його на вулиці, щоб дістатися до місця зустрічі з другом.

До правоохоронців із заявою про викрадення велосипеда звернулась його власниця. Вона розповіла, що залишила двоколісний транспорт поряд із адміністративною будівлею на вулиці Богатирській, що в Оболонському районі.

Поліцейські під час патрулювання сусідньої вулиці побачили підозрілого чоловіка. Він їхав на велосипеді з прикріпленим на ньому дитячім кріслом. Правоохоронці зупинили 27-річного чоловіка й поцікавились, звідки в нього велосипед. Він зізнався поліцейським, що вкрав його. Грабіжник розповів, що його вигнали з громадського транспорту, оскільки намагався проїхати без квитка. Неподалік він побачив велосипед, який стояв без нагляду й вирішив його "позичити", бо поспішав на зустріч із товаришем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові масово крадуть автівки: чужа тачка ближча до тіла, бережіть колеса

Як повідомляє портал «Знай.uа» У мережу потрапило відео "перепалки" водія авто і велосипедистів, без постраждалих не обійшлося

Також «Знай.uа» писав, що Недоумство і відвага: двоє школярів викрали трактор, а потім і літак. Та успішно пролетіли 24 кілометри