27 липня до служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що у вигрібну яму в селі Хоросно Пустомитівського району Львівської області потрапив кінь, який не може самостійно вибратися з 2-х метрової ями.

З ями стирчала тільки голова, як повідомив господар тварини.

Рятувальники 25-ї державної пожарної рятівної частини міста Пустомити були відправлені на місце події.

Що б дістати коня, рятувальникам знадобилося зробити підкоп до ями, після чого тварина витягли за допомогою пожежного рукава.

Тварина не постраждала, але знесилена.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що про те, що в Чернівецькій області вантажівка переїхала на смерть людину.

Таким чином, повідомляється, що в поліцію звернулися громадяни з повідомленням про те, що поблизу одного з магазинів в місті Новодністровськ, що в Чернівецькій області, сталося ДТП.

На місце одразу ж виїхали співробітники правоохоронних органів. Ними було встановлено, що 47-річний водій «АРСЕН», рухаючись заднім ходом переїхав 34-річного жителя Кельменецького району, який стояв позаду вантажівки.

В результаті, потерпілий помер на місці від отриманих травм, а водій був затриманий. Що з ним будуть робити далі – поки що не повідомляється.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Львівщині страшне ДТП перетворило автомобілі в купу металу: серед жертв - діти

Також портал «Знай.uа» писав, що Львівські плавці взяли шість медалей на Кубку України - втомлені, але щасливі

Також портал «Знай.uа» писав Зруйнував могилу і поплатився – в'язниця може стати будинком для буковинця на 3 роки

https://www.youtube.com/watch?v=MYASgTM_Tv8