На Львівщині сталася жахлива ДТП, в результаті якої загинуло двоє людей і ще один поранений.

Про це повідомляє інформаційний портал “Варта-1”.

Так, стало відомо, що у вівторок, 21 липня на Львівщині сталася смертельна аварія. Повідомляється, що аварія сталася близько 13:45 в Угерську біля Стрия. На місце події оперативно прибули наряд поліції і бригада швидкої допомоги.

Фото: Варта-1”


З'ясувалося, що водій Infiniti виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Nissan. Після цього "японець" врізався в автомобіль Peugeot Partner. Крім того, уламками розбитих авто була пошкоджена Mazda.

Прибулі на місце події медики встановили, що в результаті ДТП від численних травм загинуло дві людини. На жаль, врятувати їх не вдалося. Також отримала травми пасажирка другого авто – її госпіталізували.

Фото: Варта-1


Правоохоронці встановлюють причини та обставини події. Ведеться слідство.

21.07.2020 о 13:45 ДТП в Угерську перед Стриєм З інформаціі дві людини загинули

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще
Geplaatst door Igor Zinkevych op Dinsdag 21 juli 2020

До словаа на Закарпатті, 19 липня, на трасі “Київ–Чоп” біля повороту на село Іванівці, зіткнулися легковик “Mazda” і вантажівка. У ДТП загинуло троє людей, серед яких неповнолітня дівчинка. Великогабаритну машину перекинуло в кювет, де вона зайнялася полум'ям.

Водій легковика та ще двоє його пасажирів, 10-річна дівчинка і 23-річний молодий хлопець, загинули на місці аварії. 46-річна жінка, доставлена в районну лікарню для надання медичної допомоги. Водій вантажівки з забоями також госпіталізований в лікарню.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові "склеїлися" два автобуси і маршрутка, пасажири не встигли пискнути - все життя перед очима

Як повідомляє портал Знай.uа У США сталося ДТП, в якому людина використовує напівавтономну систему “Автопілот” Tesla Model S врізався в автомобіль військовослужбовця штату Арізона

Знай.uа писав, що Страшне ДТП забрала життя 29-річного українця у Таїланді, тіло привезли через 4 місяці — дарував свято дітям