У Львові дитячий психдиспансер хочуть продати за 2 мільйони доларів.

Про це повідомляє інформаційний портал zaxid.net.

Так, стало відомо, що львівська обласна рада виставила на продаж колишній дитячий психоневрологічний диспансер, що на вулиці Драгоманова у Львові. Комплекс будівель загальною площею 1,7 тис. м2 оцінили у 2 млн дол. США.

Зазначимо, що управління майном виставило на продаж дві будівлі колишнього дитячого психоневрологічного диспансеру: перша – це вілла Макаревича на вулиці Драгоманова,58, де донедавна розміщувався стаціонар диспансеру, друга - колишня поліклініка дитячого диспансеру.

Дитячий психдиспансер у Львові хочуть продати за 2 мільйони


Зазначимо, що перша будівля це двоповерховий будинок, загальною площею 1076,3 м2. Разом із будинком на продаж виставили котельню, два гаражі та овочесховище. Друга будівля – це колишня поліклініка дитячого диспансеру площею 720,8м2, що розташована одразу біля вілли Макаревича, однак має офіційну адресу вул. Коцюбинського, 36.

Аукціон із продажу комплексу колишнього дитячого психоневрологічного диспансеру відбудеться 10 серпня на онлайн-платформі Prozorro.

Згідно з умовами аукціону, новий власник будівель повинен зберегти профіль їхньої діяльності, тобто облаштувати там заклад охорони здоров’я. Також переможець аукціону має укласти охоронний договір на будівлю-пам’ятку архітектури.

До слова, ціни на житло в Україні зросли на 10% за 12 місяців. Ринок нерухомості в Україні оговтується після карантину. Середня ціна на новобудови завмерла, а забудовники поступово відновлюють попит, який знизився в період карантину. Про це йдеться у даних державного статистичного відомства.

За даними державного статистичного відомства, за рік ціни на квартири на первинному ринку виросли на 6,7%, на вторинному - на 9,4%.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Бізнес-клас за підсумками червня теж знизився в середньому на 100 грн, або 0,3%, до 37,4 тис. грн/кв. м, а еліт-клас втратив 900 грн, або 1,3%, і закріпився на рівні 67,3 тис. грн/кв. м

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, житло за копійки: де на Закарпатті купити пентхаус за ціною однушки.

Як повідомляв Знай. ua, придбати квартиру в Києві - у скільки обійдуться заповітні метри у розпал карантину.

Також Знай. ua писав, що у Польщі підпалили заробітчан з України.