Терорист, який захопив автобус із заручниками в центрі Луцька почав погрожувати поліції. Він повідомив, що має намір підірвати бомбу, яка закладена в іншому кінці міста.

За інформацією від Міністерства внутрішніх справ, зараз в Луцьк прямує Арсен Аваков, щоб встановити подробиці події і врегулювати ситуацію.

У Луцьку загарбник автобуса загрожує підірвати бомбу / фото: Конкурент

Тим часом правоохоронці, які оточили автобус із заручниками, намагаються налагодити контакт з терористом, однак той відмовляється йти на контакт. Він лише повідомив поліції і спецназу, що в місті він заклав ще одну бомбу і має намір її підірвати. Припущень про те, де знаходиться вибухівка, поки немає. Періодично з автобуса лунають постріли.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

За непідтвердженими даними, спочатку до автобуса підійшла родичка загарбника, однак через якийсь час вона зникла з місця події.

У соціальних мережах пишуть, що одна із заручниць встигла ще вранці зателефонувати своїй подрузі, повідомивши, що її і весь автобус терорист захопив. Дівчина попросила подругу, щоб та звернулася на будь-який канал і передала інформацію про це в ЗМІ. Розмова тривала приблизно 33 секунди, заручниця плакала, після чого зв'язок перервався.

За інформацією правоохоронних органів, у захопленому автобусі знаходиться близько 10 осіб. Інформація про постраждалих або загиблих немає.

За словами начальника поліції Волинській області, правоохоронці ввели план "Заручник" на території області. Поліція ретельно вивчає його соціальні мережі. Попередній зловмисник опублікував лише одне відео, в якому заявив, що незадоволений системою. Чітких вимог чоловік не висував.

Начальник поліції Волныской області / скріншот з відео

Нагадаємо, раніше Україну знову кошмар "сині кити", ще один підліток потрапив у пастку - "Знайшли з батьківською гвинтівкою"

Як повідомляє портал Знай.іа В Дніпрі поліцейська пустила кулю в лоб за спиною у колег — вже друга за місяць

Знай.іа писав, що Вбивцю родом з Тернополя шукають по всій Україні – може ховатися під чужим ім'ям

Як повідомляв портал Знай.іа у Кривому Розі водій легкового автомобіля Audi врізався у залізобетонний стовп, що стало для нього фатальним.