У центрі Луцька невідомий просто серед вулиці відкрив стрілянину та взяв у заручники пасажирів автобуса.

Про це повідомляє Суспільне Волинь.

Так, стало відомо, що у вівторок, 21 липня на Театральному майдані міста Луцька сталася перестрілка. Невідомий чоловік взяв у заручників пасажирів атобусу.

Автобус “Берестечко-Красилівка” стоїть посеред Театрального майдану з розбитими вікнами. При цьому чоловік погрожує підірвати його.

Фото: 24 канал


Зараз увага правоохоронців прикута до автобуса зі заручниками. Вулицю на якій сталося НП перекрили.

За попередньою інформацією від очевидців було чути постріли та можливо повідомили про вибухівку і заручників.

Фото: 24 канал

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще


Свої вимоги зловмисник опублікував у твітері, зараз поліцейські моніторять його сторінку. Наразі представники ГУ НП Волинської області цю ситуацію не коментують.

Geplaatst door Суспільне Волинь op Maandag 20 juli 2020

До речі, в Чернівцях 18 липня за вулиці Небесної Сотні відбулася раптова сварка між чоловіками, яка переросла в бійку, в результаті якої один з учасників конфлікту був убитий з невстановленої зброї.

Під час огляду тіла загиблого 58-річного чоловіка було виявлено вогнепальне поранення в голову. На пошуки убивці були орієнтовані всі наряди поліції та введено в дію спеціальну поліцейську операцію.

Впродовж декількох хвилин поліцейські встановили особу та розшукали причетного. Ним виявився 54-річний уродженець Азербайджану, який проживав на Буковині. При затриманні зловмисника у нього вилучено зброю, із застосуванням якої він вчинив фатальний постріл.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Україну знову кошмар "сині кити", ще один підліток потрапив у пастку - "Знайшли з батьківською гвинтівкою"

Як повідомляє портал «Знай.uа» В Дніпрі поліцейська пустила кулю в лоб за спиною у колег — вже друга за місяць

«Знай.uа» писав, що Вбивцю родом з Тернополя шукають по всій Україні – може ховатися під чужим ім'ям

Як повідомляв портал Знай.иа у Кривому Розі водій легкового автомобіля Audi врізався у залізобетонний стовп, що стало для нього фатальним.