У центрі Луцька невідомий чоловік узяв в заручники автобус з пасажирами всередині. Про подробиці події розповідають місцеві ЗМІ, а також прокоментував начальник поліції Волинської області.

Повідомляється, що в центрі Луцька на Театральній площі невідомий чоловік узяв в заручники автобус з пасажирами. За попередньою інформацією, у транспорті близько 20 осіб. Зовні чутні звуки пострілів. В автобусі закриті штори і розбите одне вікно.

Поліція підтвердила, що це не навчання, а також повідомила, що у зловмисника є вибухівка та зброя.

В центрі Луцька захопили автобус із заручниками / фото: Конкурент

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

На даний момент поліція і спецназ оточили Театральну площу і ведуть з місця події перехожих. За непідтвердженою інформацією від загарбника, в місті знаходитися ще один автобус із заручниками.

На підмогу приїхав БТР / фото: відкриті джерела

В центрі Луцька захопили автобус із заручниками / фото: Конкурент

За словами начальника поліції Волинській області, правоохоронці ввели план "Заручник" на території області. Поліція ретельно вивчає його соціальні мережі. Попередній зловмисник опублікував лише одне відео, в якому заявив, що незадоволений системою. Чітких вимог чоловік не висував. На даний момент поліція намагається вести з ним переговори.

Начальник поліції Волныской області / скріншот з відео

Нагадаємо, раніше Україну знову кошмар "сині кити", ще один підліток потрапив у пастку - "Знайшли з батьківською гвинтівкою"

Як повідомляє портал Знай.іа В Дніпрі поліцейська пустила кулю в лоб за спиною у колег — вже друга за місяць

Знай.іа писав, що Вбивцю родом з Тернополя шукають по всій Україні – може ховатися під чужим ім'ям

Як повідомляв портал Знай.іа у Кривому Розі водій легкового автомобіля Audi врізався у залізобетонний стовп, що стало для нього фатальним.