В Луцьку у вівторок, 21 липня на Театральній площі чоловік посеред вулиці відкрив стрілянину і взяв у заручники пасажирів автобуса. При цьому чоловік погрожує підірвати його.

Керівник поліції Волині Юрій Крошко розповів, що чоловік опублікував в соцмережах пост з невдоволенням системою. Він довго не публікував ніяких уточнених вимог і претензій. Але, тепер оприлюднив новий пост з конкретними вимогами.



Він вимагає, щоб Порошенко, Коломойський, Пінчук в соціальних мережах виклали відеозвернення з текстом: "Я, П.І.П, посада, терорист у законі". При цьому президент Зеленський на вимогу терориста повинен опублікувати відеозвернення з тексом: "фільм "Земляни", дивитися всім". При цьому він заявив, що його смерть вибухам не перешкода.

Скріншот

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще


Відзначимо, що в МВС розкрили особу луцького терориста. Відомо, що чоловік, який захопив заручників в Луцьку, сам подзвонив в 9:25 в поліцію і назвався ім'ям Максим Плохой .

Поліція вже знайшла, що в мережі інтернет за авторством Максим Плохой є книга «Філософія Злочинця», там він описує перебування в місцях позбавлення волі та його погляди на життя.

Максим Плохой

«Мене 15 років виправляють, але я не виправився, а швидше навпаки - я ще більше став тим, хто я є. Чому? Тому, що я справляюся з самим собою і тому не виправляюся іншими. Тому, що я не продаю себе страхам. Мене можна вбити, але це не виправить. Я - це завжди Я, бо - Я Можу. Я Можу, тому що є лише одне, чого я не можу -не бути Злочинцем. Я Можу, тому що вирішую все сам і живу по-своєму. Я Можу, тому що я Один. І я не боюся. Злочинець - це глибина і не бути їм той, у кого вона є. Обличчя Бога - в дзеркалі ...» - цитата з книги.

За інформацією Департаменту карного розшуку тепер відомо, що в автобусі, який захопив терорист знаходиться близько 20 осіб. Тому в області введено оперативний план «Заручник», СБУ введений план «Бумеранг», територію площі оточено правоохоронцями.

Наголошується, що злочинець двічі вистрілив в бік правоохоронців, після чого зловмисник викинув з автобуса гранату, на щастя, вона не здетонувала.

Також у мережі з'явилося відеозвернення зловмисника.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Україну знову кошмар "сині кити", ще один підліток потрапив у пастку - "Знайшли з батьківською гвинтівкою"

Як повідомляє портал Знай.uа В Дніпрі поліцейська пустила кулю в лоб за спиною у колег — вже друга за місяць

Знай.uа писав, що Вбивцю родом з Тернополя шукають по всій Україні – може ховатися під чужим ім'ям

Як повідомляв портал Знай.іа у Кривому Розі водій легкового автомобіля Audi врізався у залізобетонний стовп, що стало для нього фатальним.