У Львові затвердили перелік місць, де цьогоріч дозволено продавати баштанні культури.

Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет у понеділок, 20 липня.

Андрій Садовий, скріншот з відео
Андрій Садовий, скріншот з відео

Про це повідомляє Львівська міська рада та публікує "смачний" перелік.

"Цьогоріч торгівля баштанними стартує 1 серпня і триватиме аж до 10 жовтня, тому у львів'ян є чудова можливість скорегувати меня, додавши у нього літніх смаколиків, які є справжнім вітамінним коктейлем, життєво необхідним для зміцнення імунітету", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Варто додати, що перелік охоплює 5 районів Львова, тому у містян буде чудова можливість придбати улюблені кавуни та дині просто під будинком.

Перелік місць продажу баштанних у Львові, фото: Львівська міська рада

Варто нагадати, що у Львові головний залізничний вокзал отримав нову підсвітку, тепер він став ще більш казковим.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі фейсбук повідомила прессекретарка міського голови Львова Христина Процак.

Так, стало відомо, що комунальне підприємство Львівсвітло оновило підсвітку на Головному вокзалі Львова. Тепер залізничний вокзал міста став ще більш чарівним та гарним. Тепер і гості міста, й самі містяни можуть милуватися цією спорудою, особливо прекрасною вона є вночі та ввечері.

У Львові підсвітили залізничний вокзал

Також ми писали про те, що наразі у дитячих садках Львова є 875 вільних місць. Про це розповіли у прес-службі Львівської міської ради.

Дитячий садок, скріншот: YouTube
Дитячий садок, скріншот: YouTube

Повідомляється, що у Львові закінчилася перша хвиля реєстрації дітей в заклади дошкільної освіти. До 19 серпня, електронній системі буде доступна функція, яка дозволить редагувати електронні заяви.

Крім того, інформація про вільні місця для кожної вікової групи у дитячих садках міста буде знаходитися у вільному доступі.