У дитячих садках Львова є 875 вільних місць. Про це розповіли у прес-службі Львівської міської ради.

Повідомляється, що у Львові закінчилася перша хвиля реєстрації дітей в заклади дошкільної освіти. До 19 серпня, електронній системі буде доступна функція, яка дозволить редагувати електронні заяви.

Крім того, інформація про вільні місця для кожної вікової групи у дитячих садках міста буде знаходитися у вільному доступі.

"Батьки, чиї діти не потрапили в дитячий садок під час першої хвилі зарахування, будуть мати можливість переоформити електронну заяву дитини в той заклад, де є вільні місця. Батьки, яким прийшли смс-повідомлення про зарахування дітей, але вони не встигли подати документи до 14 липня, зможуть змінити електронну заяву лише з 1 січня 2021 року", - повідомили в управлінні освіти ЛМР.

Згідно з даними ЛМР, станом на 20 липня, в дитячих садках міста має 875 вільних місць. З них:

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
  • 226 — у групах раннього віку.
  • 458 — в молодших групах.
  • 129 — у групах середнього віку.
  • 62 у старших групах.

Детальний список кількості місць у закладах дошкільної освіти опублікували в графіку ЛМР:

Список доступних місць у дитячих садках Львова, скріншот: прес-служба ЛМР

Список доступних місць у дитячих садках Львова, скріншот: прес-служба ЛМР

Список доступних місць у дитячих садках Львова, скріншот: прес-служба ЛМР

Нагадаємо, що хлопчик з ДЦП з Прикарпаття взяв "золото" на турнірі з карате. За роки занять дев'ятирічний Андрій Лагойда зміцнів і виступив на кількох змаганнях. В даний момент він може похвалитися титулами чемпіона Європи та чемпіона України з паракарате. Крім того хлопчик виступав і в змаганнях серед здорових дітей, де також отримав безліч призових місць.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Запоріжжі поліція затримала неадекватного чоловіка, який лякав дітей., За попередньою інформацією від свідків події, неадекватний чоловік бігав по вулиці за дітьми з електрошокером у руках. Він погрожував їм якиоюсь розправою.

Також, "Знай.uа" писав, що абітурієнти завалюють уряд скаргами називаючи ЗНО "нечесним і несправедливим". Юристи ознайомилися з тестами і встали на бік студентів.